Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om AIF Barrikaden Senior Herrar

Följ

Senior Herrar

Följ oss för uppdateringar
Följ
Tabell
Lag M V O F P
1 AIF Barrikaden 2 1 0 1 3
2 Hyllie IK 1 1 0 0 3
3 Kullavägens BK 1 0 0 1 0

Match

AIF Barrikaden

3 - 1
Heleneholms IP konstgräset
31 mars 2012
13:30

Kullavägens BK

Referat

Referat: AIF Barrikaden - Kullavägens BK

Startelvan: Banne - Gustav, Sénat, Per T - Driton, Park, Johan A, Oliver - Mario,
Anders, Leo

Avbytare var Fredrik P som spelade sista 25 som högermittfältare, Christian T som spelade sista 20, först som vänsteranfallare och sedan som högeranfallare och Kwame som kom in knappt 20 min före slut men dessvärre slog upp en gammal knäskada redan efter 10 minuters spel.

Ännu en match på Heleneholm med kraftig vind i planens längdriktning - trist.

Vi lyckades den här gången "bemästra medvinden" bättre än vi brukar. Vi behöll bollen hyfsat mycket på matchen och slog ganska få stenhårda passningar som bara rann ifrån anfallarna. Kullavägen verkade lite paralyserade i början och vi etablerade ett i stort sett konstant spel på deras planhalva. I den 15:e min resulterade det i ett ledningsmål. Det var Sénat som smugit upp på högerkanten och slog ett snyggt inlägg över deras (mycket långa) målvakt. Anders befann sig som vanligt på rätt ställe, vilket den här gången innebar vid den bortre stolpen, och nickade enkelt in bollen i tomt mål.

Efter vårt mål spelade Kullavägen upp sig något men länge utan att skapa några farligheter. Istället ökade vi i den 26:e min på till 2-0. Mario slog på ett tillslag (?)
en passning till Anders som visserligen befann sig i friläge men såg ut att få bollen lite väl långt ifrån sig i medvinden (hade målvakten gått ut i tid hade hann nog hunnit före). Snabb som han är kom han dock några hundradelssekunder före målvakten till bollen, rundade denne och slog in bollen.

I den 44:e min hade sedan våra motståndare sin bästa målchans i första halvlek i form av ett rykande skott några centimeter utanför stolpen.

Naturligtvis förlades, åtminstone till en början, spelet mestadels på vår planhalva nu när Kullavägen fått medvinden på sin sida. Man skapade också lite halvchanser och några halvbra avslut, dock inget som kändes speciellt hotfullt. Våra snabba anfallare fick naturligtvis massor med kontringslägen. I den 62:a min rusade Mario från ett par motståndare innan han blev brutalt nerdragen av en tredje - solklar straff som Anders stensäkert satte nere vid ena stolproten (rent av stolpe-in?)

I den 76:e min reducerade Kullavägen till 3-1. Banne boxade ett långskott i ribban och på returen slogs bollen in från nära håll. De försökte nu tryckta på med allt fler spelare och detta i kombination med att de såg ut att mattas något konditionsmässigt fick vi jätteytor att kontra på och vi hade då bl.a. två klara frilägen i 80:e resp. 85:e min där dock avsluten blev mindre bra.

Statistik: Hörnor: 3-4 Skott på mål: 8-4 Skott utanför: 5-5


Spelarstatistik
Utespelare
Namn M G A GK RK P
Anders Folkesson 1 3 0 1 0 0
Mario Dri 1 0 2 0 0 0
Christian Thuresson 1 0 0 0 0 0
Gustav Nygren 1 0 0 0 0 0
Johan Ahlstedt 1 0 0 0 0 0
Kwame Sakwanda 1 0 0 0 0 0
Leonard Gullberg 1 0 0 0 0 0
Oliver Friberg-Olsson 1 0 0 0 0 0
Patrik Lundberg 1 0 0 0 0 0
Per Thagesson 1 0 0 0 0 0
M Spelade matcher G Mål A Assist GK Gula kort RK Röda kort P Poäng